FOTO KONKURS NAJLEPŠA FOTOGRAFIJA – GVOZDENIH VRATA – ĐERDAPA – REGATA REKA 2018

FOTO KONKURS

NAJLEPŠA FOTOGRAFIJA – GVOZDENIH VRATA – ĐERDAPA – REGATA REKA 2018

Kada je pre početka regate pod imenom REKA 2018 objavljen poziv učesnicima regate da svoje fotografije koje će snimiti tokom regate dostave organizatorima, nismo očekivali da će odziv biti tako velik.

U skladu sa objavom, žiri u sastavu:

  • Milan Isaković
  • Zoran Radmilović
  • Radomir Ječinac

imao je težak zadatak da izabere najbolje od oko dve stotine prispelih fotografija. Deset najboljih fotografija nagrađeno je prigodnim diplomama i poklonima, a prvih pet i skromnim novčanim nagradama.

Izveštaj o konkursu, odabiru i nagrađenim fotografijama podneli su Saša Tabaković i Krsta Pašković, kao glavni organizatori regate i foto konkursa, u Kapetanskom klubu na 41. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu.

 

Odlukom žirija izabrano je deset najboljih fotografija po mišljenju žirija koje možete videti na fotografijama koje slede.

U nastavku, u galeriji, možete pogledati još nekoliko slika sa regate.

Organizatori regate i foto-konkursa nadaju se da će konkurs postati tradicija i da će svake godine biti sve više i sve boljih fotografija kojima ćemo pokazati lepote predela kroz koje regata prolazi i čuvati uspomene na nezaboravne dane provedene u društvu zaljubljenika u prirodu.

Udruženje nautičara „Moja lađa“ poziva sve nautičare da nam dostavljaju svoje najbolje fotografije kako bismo svima pokazali kako je nautika lepa.

Podelite članak: