Održana Skupština Ribolovačkog saveza Vojvodine

Jutros je u Novom Sadu održana redovna Skupština RSV kojoj su, pored delegata, predstavnika više ribolovačkih udruženja, prisustvovali i brojni ribolovci, pretežno okupljeni oko ribolovačkog sajta „Vukovi sa Dunava“.

Prema prvim, još neproverenim podacima, izgleda da su gospodin Oliver Adžić, kome je disciplinska komisija po nalogu direktora Dušana Jovanovića pripremila rešenje o raskidu ugovora o radu, i njegova koleginica Marija Trivunčević, kojoj je takođe pripreman otkaz, dobili svoju pravdu!

Saznajemo da je direktoru Jovanoviću izglasano nepoverenje i da je samim tim razrešen dužnosti. Njega bi trebalo privremeno da zameni upravo Marija Trivunčević, kojoj je pripremao otkaz.

Ovakav ishod Skupštine naišao je na oduševljenje među, kako prisutnim ribolovcima, tako i među svima onima koji nisu bili u prilici da danas stignu do Novog Sada ali su s velikim zanimanjem pratili šta se dešava.

Izražavamo svoje zadovoljstvo što su dvoje čestitih radnika uspeli da se odbrane od nepravde i nadamo se da će im podrška koju su im pružili ribolovci biti novi podstrek da nastave i još energičnije rade na zaštiti ribolovnog područja za koje su zaduženi. Nadamo se da će ovakav ishod Skupštine RSV u Novom Sadu, podstaći ostale organizacije zadužene za zaštitu ribljeg fonda da se pokrenu i počnu da rade ono što im je posao i zbog čega i postoje, a na radost rekreativnih ribolovaca i ljubitelja prirode, kakvih mnogo ima i u redovima rekreativnih nautičara.

Udruženje nautičara „Moja lađa“ upravo je dobilo potvrdu da je objavljena vest tačna i prenosimo vam snimak obraćanja Olivera Adžića i Marije Trivunčević prisutinim ribolovcima po završetku Skupštine.