O udruženju

Nalazite se na stranici Udruženja nautičara „Moja lađa“ koje je osnovano krajem 2017. godine (informaciju o osnivanju i ciljevima udruženja možete videti ovde).

Ukoliko imate čamac ili splav ili nameravate da ih nabavite ili jednostavno volite vodu i prirodu, volite reke, potoke, jezera (a što da ne – i more, koje nažalost nemamo), ako vam nešto smeta da uživate u tome što volite ili želite da nam javite kako ste rešili neki problem s kojim ste se sreli, a u vezi je s nautikom, pozivamo vas da nam se javite.
Napišite nam nekoliko rečenica o problemu s kojim ste se sreli, šta je to zbog čega niste mogli da uradite nešto što ste nameravali, gde ste se to i zašto sudarili s administracijom i birokratijom. Napišite nam kako vi vidite budućnost nautike u Republici Srbiji, šta bi u propisima trebalo menjati i na koji način. Vaše razmišljanje i predloge možete nam dostaviti na adresu udruženja.
Biće nam drago ako nam pružite priliku da pokušamo da neki od vaših problema rešimo zajedno, a još više ćemo se radovati ako čujemo da ste uz našu pomoć uspeli da prevaziđete problem.
Podelite s nama neke vaše uspomene s vode, pošaljite nam vaše fotografije koje će pokazati koliko je priroda lepa. Pošaljite nam i slike koje će pokazati šta smo to svojim nemarom i bahatošću naružili, upropastili, uništili…
Hajde da probamo zajedno da učinimo da nam svima bude lepše.

U ime svih članova Udruženja nautičara „Moja lađa“, pozdravlja vas predsednik Udruženja,
Lazar Đ. Stanojević