Projekat ”Integracija sistema za praćenje plovidbe na Dunavu”

Na adresu Udruženja nautičara „Moja lađa“ danas oko 13 časova, stiglo je obaveštenje iz Vlade Republike Srbije, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Direkcije za vodne puteve o održavanju promotivnog događaja u vezi sa projektom usmerenim na unapređenje obeležavanja vodnih puteva i obezbeđivanje dodatnih informacija stranama uključenim u plovidbeni proces, kroz emitovanje pozicija i naziva navigacionih bova i pozicija markera (AtoNs), omogućavajući njihovu bolju vidljivost  tokom svih meteoroloških uslova.

Promotivni događaj održaće se 01.11.2018. godine u restoranu “SavaNova” u Beogradu u periodu od 11:00 do 13:30.

Očekuje se prisustvo Ministarke gđe Zorane Mihajlović, g. Sema Fabricija, Ambasadora i šefa Delegacije Evropske Unije u Republici Srbiji, g. Marka Jovanovića, v.d. pomoćnika ministra finansija, g. Siniše Špegara i g. Zorana Lukića ispred Konzorcijuma Safege (RSOE Safege d.o.o.).

Prilog:

ATONs draft agenda