Regata „Reka 2019“ na sajmu nautike

Poštovani,

Ovom prilikom Vas obaveštavamo i pozivamo da svojim prisustvom, uveličate prezentaciju regate REKA 2019, na predstojećem sajmu nautike u Beogradu, dana 02.03. (subota) sa početkom od 14 časova, u hali 4 beogradskog sajma, na štandu udruženja Dunavski propeler.

Pored prezentacije regate REKA, podelićemo i vredne novčane nagrade za najlepše fotografije sa prethodne regate kroz Djerdapsku klisuru.

Takođe, očekujemo i goste na prezentaciji, članove regata kluba „Rasina“ iz Kruševca, sa kojima planiramo druženje tokom naše manifestacije, a koji će nam ujedno preneti i važne pojedinosti vezane za reku Veliku Moravu, na čijem toku planiramo ovogodišnju regatu.

Kao i prethodnih godina, tema sastanka neće biti samo regata REKA, nego i pojedini nautički događaji koji se održavaju tokom čitave sezone, a na kojima smo prisutni tokom poslednjih godina, tako da se direktno možete informisati i o nautičkom reliju na Savi kao i završnoj regati do Boljevaca… a tim povodom, u okviru štanda, pridružiće nam se i gospodin Miodrag Mandić – Manda.

Puno pozdrava do skorog viđenja, očekujemo Vaš dolazak i konačno otvaranje nautičke sezone.

DOBRODOŠLI

S poštovanjem,